Ongkara spa behandeling

           0ngkara Spa-Face en body

Ongkara Spa is een massage techniek, afkomstig uit Bali. Sinds de oertijd weten we dat de natuur vele schatten voor ons verborgen houdt, die ons verloren energie en welbehagen terug kunnen geven.

Met de Ongkara Face gebruiken we natuurlijke schatten als edelstenen, kruiden, specerijen, cacao en pure plantaardige oliën, om zo de verbinding tussen het innerlijk evenwicht opnieuw te activeren.

Ongkara Kristal Gezichtsmassage

Voor de Indonesische bevolking is het dagelijks contact en massage van familie en vrienden een vast bestanddeel. Veel dingen hoeven niet in woorden te worden uitgedrukt, omdat het dagelijkse contact, de lichamelijke aanrakingen, deze woorden opvult en waardoor een diepe verbondenheid ontstaat.

Tegenwoordig realiseert ook de Westerse wereld zich dat terug gaan naar de basisprincipes veel geestelijke en lichamelijke problemen kan voorkomen. Regelmatige massages verminderen blokkades en het behoud van een gezond lichaam en geest wordt sterk ondersteund.

Met al deze factoren rekening houdend is er een massagetherapie met warme etherische oliën ontwikkeld. De therapie is opgebouwd uit traditionele Aziatische massage-elementen en de evenwichtige werking van kristallen.

Verwarmde, edele gezichtsolie op basis van amandel-, sesam- en jojoba olie verbindt zich met de exotische kracht van sandelhout, rozenhout, lavendel of sinaasappel en er ontstaat een magische samenstelling. Met de in deze olie verwarmde edelstenen rozenkwarts en blauwe calsiet worden de energiebanen in gezicht, hals en decolleté gestimuleerd. De geheime, natuurlijke kracht van de warme edelstenen verbant eventuele disharmonie in lichaam en geest en geeft het innerlijk een onbeschrijflijk gebalanceerde schoonheid, die meteen van uw gezicht is af te lezen.

Kristallen werken op veel verschillende manieren en hebben effect op verschillende niveaus in ons organisme door lichtenergie, resonantietherapie en mineralen/sporenelementen. In mijn salon werk ik met de volgende kristallen:

Bergkristal

versterkt de daadkracht zet processen in gang activerend, daarom niet gebruiken bij nerveuze klanten reinigende werking voor de geest   Rozenkwarts brengt verlichting voor pijnlijke geestelijke processen geeft berusting en harmonie geeft nieuwe hoop en houvast versterkt de positieve levensinstelling en het zelfbeeld door de zachte trillingen uitermate geschikt voor het hartchakra

Wellness gelaat

Ongkara spa face behandeling, een beleving van pure ontspanning en heerlijke geuren. Massage met edelstenen van decolleté, hals en gelaat. Balinese peeling en chocolade masker € 53,50
Aangevuld met voetbehandeling € 62,50

Wellness lichaam

Peeling met zeezout ca 25 min. € 24,50
Sinaasappel of chocoladepakking ca 50 min. € 49,95
Algenpakking ca 50 min. € 49,95
Voetmassage € 16,00
Gehele lichaamsmassage met warme lotus olie en edelstenen € 62,50
Rug-Nek en schoudermassage € 23,50
BodyPolish 1 zijdig € 24,50
BodyPolish 2 zijdig € 28,50
Rug arrangement: rug peeling, pakking en massage  ca 50 min. € 46,00
Ongkara bodytreatment; scrub, pakking, crème behandeling met massage € 69,00
Been arrangement: scrubben, pakking ,massage van benen en voeten € 42,00
Hot Stone massage  40 min. € 31,00
Hot Stone massage  60 min. € 48,50
Hot stone massage ,scrub,pakking  60min. €50