être belle

Verzorging

être belle is een zeer compleet en uitgebreid merk voor huidverzorging en verbetering, gekenmerkt door de Duitse gründlichkeit Het bedrijf is gevestigd in Flein en heeft daarnaast een eigen opleidingsinstituut in Dresden, een eigen schoonheidsinstituut in Flein en vanaf januari 2004 een eigen Beauty Centre in een hotel in het Zwarte Woud. Naar deze plaatsen worden regelmatig voor onze dépositaires studiereizen georganiseerd. Reeds meer dan 20 jaar wijdt être belle zich vol overgave en met groot succes aan de schoonheidsverzorging over de gehele wereld.

Daarvan profiteren niet alleen de schoonheids- specialisten, maar bovenal de consumenten in 40 landen over de gehele wereld. Het belang van de schoonheidsspecialiste en de consument staat bij être belle hoog in het vaandel. Het leveren van hoogwaardige, effectieve en huidvriendelijke producten is voor être belle dan ook een eerste vereiste. Producten met zuivere, natuurlijke werkstoffen (geen parabenen en minerale olie)in een milieuvriendelijke verpakking en tegen een zeer gangbare prijs. Kwaliteitsgarantie. Goede kwaliteit is het resultaat van jarenlange, systematische research en ontwikkeling. Dankzij nationale en internationale deelname aan vak- beurzen, alsmede de internationale gedachten- wisseling met bekende laboratoria in Europa en overzee zijn we dichtbij de bron en kunnen hier door snel op problemen en wensen binnen de markt reageren.

être belle kenmerkt zich door de ontwikkeling van innovatieve producten en gebruik van werkstoffen van de hoogste kwaliteit. Zo ontstaan producten voor gezicht en lichaam die milieu-invloeden en irritaties tegengaan en de klassieke opdracht voor ieder huidtype vervullen. De être belle producten voldoen aan de internationale, juridische voorwaarden van de farmaceutische- en levensmiddelenindustrie die gesteld worden aan de ontwikkeling van cosmetische producten.

être belle is niet op dieren getest en geeft hiervoor ook geen opdracht.