Alessandro

3a9e569470d114849432bb76b8ac3aebAls Silvia Troska meer dan 30 jaar geleden in de VS het Naildesign ontdekte, was deze kunstnageltechniek nog volledig onbekend in Europa. De zakenvrouw in haar herkende echter direct het onvoorstelbare potentieel van het idee, om met het gebruik van gels, penselen, vijlen en sjablonen zoveel mogelijk diverse vormen en lengtes van vingernagels te creëren en bekwaamde zich direct ter plaatse in deze technieken. Teruggekeerd in Duitsland lukte het haar hierdoor om tot Naildesign-voorloper te worden, wat haar vandaag nog steeds tot Queen of Nails maakt.

Dankzij deze meer dan 25 jaar aan ervaring, kan alessandro International op een hoog niveau aan vakkennis terugkijken, wat zich dagelijks in de nieuwe product- en gebruiksideeën weerspiegelt. Het als innovatiekoploper in de markt bekend staand bedrijf is trots op haar vele patenten en wereldprimeurs, die steeds opnieuw de rol als vooroplopend bedrijf in de hand-, nagel- en voetcosmetica bevestigen.

hand en roos alessandroalessandro International biedt complete producten en verzorgingslijnen voor handen, nagels en voeten en exclusief professioneel gereedschap, dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Ook regelmatige primeurs en door de actuele modetrends geïnspireerde looks staan in de focus van de alessandro filosofie, de vrouwen op deze aarde enkel het beste te willen bieden.

Gefinaliseerd wordt het productassortiment door een over heel Duitsland verspreid ACADEMY-netwerk, waarbinnen zeer gekwalificeerde trainers met speciaal ontwikkelde opleidingen nieuwkomers en professionals de diverse technieken bijbrengen.